Inloopbijeenkomst op 7 december 

In december gaat aannemersbedrijf Oosterhuis aan de slag met de uitvoering van de KRW-maatregelen fase 3 tot eind 2024. Heb je vragen over wat het waterschap gaat doen en waarom? Of ben je benieuwd naar de planning of werkwijze? En wat dat mogelijk betekent voor jou als bewoner en/of gebruiker van het Paterswoldsemeer? Kom dan naar de inloopbijeenkomst op donderdagavond 7 december. 

Uitvoering KRW-maatregelen fase 3

In december gaat aannemersbedrijf Oosterhuis aan de slag met de uitvoering van de KRW-maatregelen fase 3. De werkzaamheden lopen door tot eind 2024. In dit jaar leggen we op verschillende plekken in het meer natuurvriendelijke oevers aan, verminderen we bladinval en plaatsen we vissenhotels en vissenbossen. Dankzij deze maatregelen verbetert de (ecologische) waterkwaliteit. 

Het werk zal goed zichtbaar zijn. Het aanzicht verandert en er zal op verschillende locaties worden gewerkt. Daarbij wordt wel rekening gehouden met het broed- en recreatieseizoen. 

Inloopbijeenkomst op 7 december

Medewerkers vanuit Noorderzijlvest, Arcadis en Oosterhuis staan je graag te woord.

  • Datum: donderdag 7 december
  • Tijdstip: vrije inloop van 19.00 tot 21.00 uur
  • Locatie: Meerschapsboerderij, Veenweg 46 (Haren)
  • Met de auto: je kunt parkeren op het terrein bij de Meerschapsboerderij. De boerderij is te bereiken via het fietspad.

Vragen?

Lukt het niet om naar de inloopbijeenkomst te komen, maar heb je wel vragen? Neem dan contact op via paterswoldsemeer@noorderzijlvest.nl of bel naar 050 3048911